e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Central pořádá v sobotu 16. září druhý ročník sladkého festivalu

publikováno: 8.9.2023, kategorie: Slavnosti a festivaly, autor: Klára Čechová

Sdílet: facebook twitter google+

Nákupní centrum Central Most navazuje na loňský úspěšný ročník Sladkého festivalu a i letos zve své návštěvníky na den plný sladkostí. Druhý ročník se bude konat 16. září od 10,00 hodin a stánky s dobrotami a zábavné workshopy nejen pro děti zaplní pasáž prvního podlaží. K dispozici bude více jak 30 různých stanovišť. Představí se i čokoládová 3D tiskárna či ruční kreslení do mléčné pěny.

Návštěvníci budou mít možnost letos ochutnat a zakoupit různé druhy čokolád a cukrovinek u více než 20 stánků. Program, který bude festival doplňovat, bude bohatší a zábavnější, aby si každý návštěvník, i ten nejmenší, přišel na své. “Pro děti jsme si připravili stánek se zdobením na obličej a rovněž malování perníčků a zdobení košíčků,” říká Martin Malý, ředitel marketingu a komunikace společnosti EPG, která vlastní Central. Unikátem bude jedinečná 3D čokoládová tiskárna, na které se předvedou nejrůznější ukázky. Touto tiskárnou bude pro zájemce vyrobena speciální čokoláda s logem Sladkého festivalu. Akci navštíví rovněž umělkyně, která bude ručně kreslit do mléčné pěny s představením tzv. latte-art.

Sladký festival je příležitostí pro všechny zákazníky, aby dopřáli svým chuťovým buňkám ten pravý sladký zážitek. „Nezapomínáme ani na ty, kteří mají dietní omezení. Letošní nabídka obsahuje i bezlepkové, nízkosacharidové či veganské dobroty,” dodává ředitel Malý. Kromě vlastní Central čokolády nabídne letos nákupní centrum i limitovanou edici čokoládového piva.

Pokud chcete ochutnat dobroty, jako je sladká pizza, voňavé koblížky či další, zapište si termín 16. září do svých kalendářů.

Během této události bude parkování v podzemních garážích v nákupním centru Central Most zcela zdarma.

Ilustrační foto: Pixabay.