e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Prohlédněte si nejstylovější mikiny MEDICINE

publikováno: 2.9.2023, kategorie: Zajímavosti, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Mikiny jsou pohodlným, měkkým a příjemným kouskem oblečení pro běžný den. Pokud chcete být styloví a jít s dobou, určitě vám bude záležet na jejich designu. Od klasických jednobarevných kousků až po mikiny s výrazným cool motivem, v současné době je z čeho vybírat. Na MEDICINE najdete ty nejstylovější mikiny, které si okamžitě zamilujete.

Nevíte, po jakém kousku sáhnout? Jednobarevné mikiny jsou sázkou na jistotu
Pokud patříte k mužům, kteří dávají přednost minimalistickému a snadno kombinovatelnému oblečení, jednobarevné mikiny jsou jasnou volbou. Černá, hnědá, béžová, bílá nebo tmavě modrá jsou neutrální klasikou, zatímco červená, žlutá nebo fialová oživí váš šatník. Milovníci minimalismu je sladí s jednoduchými kalhotami a teniskami, ale pokud byste se chtěli odvázat, noste je se vzorovanými kalhotami.
Pokud je vaší prioritou pohodlí, budou vám vyhovovat pánské mikiny s vysokým obsahem bavlny, které jsou měkké a pevné. Vyplatí se také zvážit, zda si vyberete mikinu s kapucí nebo bez kapuce a zda dáte přednost mikině na zip nebo přes hlavu.

Barevné mikiny pro každé roční období
Mikiny jsou skvělým oděvem pro každé roční období, protože se vyrábějí z různých materiálů a v různých stylech. Některé jsou tenčí a ideální pro letní noci nebo chladnější rána, jiné jsou opravdu teplé a oceníte je zejména v chladných podzimních dnech nebo během zimy.
Kromě neutrálních barev byste ve svém šatníku měli mít i veselejší barvy nebo mikiny se vzory. Nezáleží na tom, jaké je roční období. Na podzim a v zimě můžete nosit mikiny s barevnými vzory, které vám rozzáří den. Hodí se k ležérnímu stylu a dobře se kombinují s džínami nebo jednobarevnými kalhotami. Pánské mikiny, které jsou celé potištěné, jsou poměrně výrazným kouskem a měly by se kombinovat opatrněji. Pokud chcete něco decentnějšího, vyberte si mikinu, která má vzor například jen na zádech.

Hlavní hvězda outfitu - mikina s výrazným vzorem
Pánská mikina se může stát hlavní hvězdou vašeho outfitu na běžný den, ale i na výlet nebo rande. Stačí ji nechat vyniknout, ale samozřejmě musíte vybrat ten správný kousek. V MEDICINE najdete několik modelů, které budou nepřehlédnutelné, ať už díky svým sytým barvám nebo originálním vzorům.
Pokud chcete, aby se pozornost soustředila zejména na mikinu, zvolte zajímavý kousek, který je něčím originální. Nemusí to být vůbec neonové barvy, stačí originální vzor, například Van Goghův obraz na hrudi nebo karpatský motiv. Milovníci barev ocení také color blocking mikinu nebo minimalistickou tmavě červenou mikinu na zip. Aby pánská mikina vynikla, zvolte k ní pouze klasické džíny nebo jednobarevné kalhoty a tenisky nebo polobotky.
Pohodlné mikiny si samozřejmě neoblíbili jen muži. V každém šatníku, dokonce i v tom dámském, se najde mikina, ať už na cvičení nebo na běžné nošení. Kromě pánských mikin značka Medicine, které jsou pohodlné i stylové, najdete v e-shopu MEDICINE také dámské mikiny. U MEDICINE si každý najde kousek, který se hodí k vašemu stylu a vkusu.

P.I.