e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Litvínovské Velikonoce doplní festival jídla

publikováno: 29.3.2023, kategorie: Slavnosti a festivaly, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Hlavní program velikonočních oslav v Litvínově se bude konat v neděli 2. dubna. V prostoru zámku můžete navštívit velikonoční fler jarmark a dílny, v zámeckém parku pak jarmark a na náměstí Míru Food festival. Další velikonoční program se bude konat i následující týden.

Zámek Valdštejnů bude otevřen od 10,00 do 17,00 hodin. Kromě fler jarmarku můžete navštívit i velikonoční dílničky a ukázky tvoření, například výrobu kraslic, skla nebo řemeslný aterliér. Ve 14,00 hodin koncertuje skupina Žalm 151.

Po celý den bude probíhat jarmark také v zámeckém parku. Pro děti bude připraveno malování na obličej nebo jízdy na koních. Ve 14,00 hodin začíná Velikonoční putování, které přirpavila Církev bratrská, se stanovištěmi pro děti s tématikou Velikonoc.

Ve stejný čas, tedy od 10,00 do 17,00 hodin se pak na náměstí Míru koná litvínovský Food festival s mnoha chutě a vůněmi z celého světa, doplněný o farmářský trh.

Velikonoční jarmark s dětským kolotočem můžete na náměstí navštívit také v úterý 4. dubna od 11,00 do 17,00 hodin. V pátek 7. dubna pak dorazí na náměstí se zvířaty Farma Chabařovice.