e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

PokéTOUR dorazí do mosteckého Centralu

publikováno: 28.3.2023, kategorie: Pro děti, autor: Klára Čechová

Sdílet: facebook twitter google+

Zpozornět by měl každý, kdo má rád pokémony. Pro své zákazníky mostecký Central ve spolupráci s pokemaster.cz připravil něco, co tu ještě nebylo - PokéTOUR, která bude v nákupním centru v neděli 2. dubna od 10,00 do 18,00 hodin.

PokéTour je akce, na které se všechno točí kolem Pokémonů. Na své si přijdou děti i dospělí – ať jsou to hráči karetní hry Pokémon TCG, sběratelé karet, nebo zkrátka jen nadšenci do Pokémonů. Mohou přijít vyměňovat kartičky, zahrát si Pokémon TCG, zasoutěžit si a nakoupit karty, boxy nebo plyšáky.

Víte, jak poznat falešnou Pokémon kartu? Přijďte do Centralu a expert na falešné karty vás naučí poznat falešné od těch pravých. Pokud si přinesete své karty, tak vám dokonce zkontroluje jejich pravost. Zároveň si můžete na burze své kartičky směnit či nakoupit nové.

Jste ve světě pokémonů teprve začátečník? Nevadí, pod vedením zkušeného trenéra se můžete hru Pokémon TCG naučit a zahrát si svůj první zápas.

Čeká na vás také Bingo nebo nejrůznější soutěže. Vyvrcholením celé akce bude vyhlášení tomboly, ve které se budou rozdávat balíčky, plyšáky, ale i dražší boxy, které stojí za to.

Ilustrační foto: Pixabay.com