e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Jarmark plný chutí a vůní zaplní teplickou kolonádu

publikováno: 20.9.2023, kategorie: Slavnosti a festivaly, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Akce zaměřená na všechny chutě života, zejména na zdravý životní styl a vzdělávání, se bude konat o víkendu v Teplicích. Pestrý program s trhy, přednáškami, vařením a zábavou pro děti nabídne Jarmark chutí na kolonádě a v širším okolí Domu kultury v Teplicích v pátek a sobotu 22. a 23. září.

Netradiční trhy plné zajímavých chutí, které potěší nejen vaše chuťové buňky, ale i všechny vaše smysly budou probíhat po oba dny od 10,00 do 18,00 hodin na kolonádě Domu kultury. Trh doplní vaření na pódiu, hudební vystoupení, a další aktivity pro děti i dospělé. Program na pódiu moderují Markéta Hrubešová, Lukáš Uher a Honza Heřmánek. Přednášky odborníků na výživu budou probíhat v multikině v OC Galerie. Jejich program najdete na webu https://www.jarmarkchuti.cz/ a vstup je zdarma.

V parku za Domem kultury pak bude probíhat bohatý program pro rodiny s dětmi s divadlem, zábavou, soutěžemi, tvůrčími dílnami, sportovními aktivitami a řadou na zdraví zaměřených prezentací. V pátek 22. září proběhne u Domu kultury v Teplicích jako součást programu také SWAP, na který je možné donést například oblečení, nářadí, boty, hračky, knihy, domácí potřeby, hry, elektroniku, dekorace nebo květiny.

Foto: Jarmark chutí.