e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

V Bezděkově u Žatce budou řádit auta v terénu

publikováno: 19.4.2023, kategorie: Sport, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Mistrovství ČR a SR v Offroad trialu se koná tento víkend v Bezděkově u Žatce. Program odstartuje už v pátek v Žatci prezentací posádek a zábavnou show. Hlavní závody se pak jedou v sobotu a neděli 22. a 23. dubna a doplní je v sobotu koncert rockových kapel.

V Bezděkově budou soutěžit auta třídy easy a hard, které čeká náročný terén, plný bahna, děr a muld. Už v pátek od 16,00 hodin si můžete závodní auta prohlédnout na náměstí Svobody v Žatci. Je tam připraveno zábavné motoristické odpoledne pro malé i velké se skupinou Aquarius, mažoretkami, tancem, soutěžemi o ceny a přehlídkou automobilových veteránů. V 18,00 hodin začne spanilá jízda a show závodních vozů se slavnostním startem z rampy před radnicí. Celým programem provázejí Zuzana Bubílková a Petr Šimáček. 

V sobotu startují závody v 10,00 hodin a potrvají až do šesté večer, kdy řidiče vystřídají muzikanti z rockových kapel Potěr, Najust, Schlak a další. V neděli pak hlavní závod pokračuje v čase 9,00 až 14,00 hodin a ve tři hodiny odpoledne budou vyhlášeny výsledky.

Přímo v areálu závodiště můžete s dětmi využít obří pískoviště, skákací hrad nebo se projet vozem BVP.

Foto: Marek Gaier.