e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Rozsvícení vánočního stromu v Centralu zahájí nejkrásnější čas roku

publikováno: 9.11.2023, kategorie: Pro děti, autor: Klára Čechová

Sdílet: facebook twitter google+

Pátek 10. listopadu se v Centralu v Mostě ponese v duchu Vánoc. Návštěvníci jsou zváni na slavnostní rozsvícení vánočního stromu a výzdoby. Budou moci ochutnat první svařák a v 17,00 hodin rozsvítí Central Most primátor města Marek Hrvol. Zazpívá i speciální host.

Tradiční rozsvícení vánočního stromku a výzdoby nákupního centra je vždy ve znamení setkávání a dobré nálady. Central postupně rozzáří více než 100 tisíc vánočních světel. „V letošním roce jsme vánoční výzdobu opět vylepšili a doufáme, že si ji návštěvníci náležitě užijí,“ říká Martin Malý, ředitel marketingu a komunikace společnosti EPG. 

Doprovodný program bude opravdu bohatý. Kromě připraveného zábavného programu si každý návštěvník může užít malování na obličej a ochutnat první svařák nebo nealko punč. „Chybět samozřejmě nebude ani vánoční tematické představení pro děti a dospělé a workshop, kde si každý bude moci slepit své linecké cukroví,“ doplnil ředitel Malý.

Uvnitř centra se od 16,00 hodin bude konat vánoční animační program. Každý se může zapojit, vyhrát zajímavé ceny a slepit si vlastní linecké cukroví na workshopu, který bude součástí akce. Atmosféru dotvoří taneční vystoupení žáků ZUŠ F. L. Gassmanna. Vánoční stromek rozsvítí úderem 17. hodiny primátor města Marek Hrvol společně s ředitelem centra Martinem Koštířem. Následně pak bude svým zpěvem bavit návštěvníky speciální host.

Věrné zákazníky, kteří mají staženou aplikaci Můj Central, opět odměníme svařákem, nealko punčem a malováním na obličej zdarma.