e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Pohádkové safari v zooparku jen jediný víkend

publikováno: 14.7.2020, kategorie: Pro děti, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Jen jediný víkend bude chomutovským zooparkem jezdit oblíbené Pohádkové safari - v pátek 17. a sobotu 18. července. První výpravy do říše pohádek ale vyrazí už ve dvě odpoledne a jezdit budou až do večera. Každý letní víkend pak vyráží také noční safari.

Souprava Safari expresu a zoovláček Amálka budou jezdit od 14,00 hodin každých třicet minut, poslední jízda bude ve 20,30 hodin. Trasa zooparkem s pohádkovými postavami začíná u restaurace Tajga (spodní vstup do zooparku), trasa vede ze zoo přes skanzen Stará Ves a končí opět u Tajgy. Pro výlet do chomutovského zooparku můžete využít některého z ubytování v Chomutově.

Jízdenky, které zároveň slouží jako vstupenky do zoo na daný den, si mohou návštěvníci koupit v pokladnách nebo online na webu zooparku. Jízdenka stojí pro dospělé 200 korun, děti 150 korun, do dvou let zdarma. Jízdenka slouží v daný den zároveň jako vstupenka do zooparku.

Safari expres kromě běžných výprav nabízí během prázdnin také večerní jízdy, které nabízí zase jiný pohled na volně žijící zvířata. Vyjíždí vždy v pátek a sobotu ve 20,00 hodin od restaurace Tajga. Jízdné je 80 Kč pro dospělé, 50 Kč pro děti od 3 do 15 let, mladší děti zdarma.

Článek obsahuje P.I.