e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

V sobotu se v Litvínově opět otevře zoo

publikováno: 14.5.2021, kategorie: Divadlo a film, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Tuto sobotu 15. května se v zahradě Docela velkého divadla v Litvínově opět otevře zoo-botanická zahrada. Děti se mohou potkat s loutkovými zvířátky, vyfotit se s nimi, případně je nakrmit. 

Zoologická a botanická zahrada se v Litvínově otevřela už v dubnu, kdy vláda umožnila otevření těchto zařízení. Herci se tak rozhodli vyrobit si svou vlastní zahradu se zvířaty a květinami. Zájem diváků je překvapil a bylo vidět, že dětem i dospělým divadla a zábava chybí. Proto se rozhodlo Docela velké divadlo v tomto programu pokračovat i v sobotu 15. května. Otevřeno bude od 11,00 do 14,00 hodin.

"Na vlastní oči budete moci spatřit oživlou faunu a flóru. Tedy jednoduše bez příkras - uvidíte herce, jak si hrají na zvířata a na kytky. Divadelní postavy patří nyní k ohroženým druhům!," zve Iva Boušová. "Tato divadelní zvířata je ve většině připadů možno hladit i krmit," dodává. Zahradou budou znít písně z divadelních pohádek. Vstupné je 100 korun. Na tuto akci si můžete zakoupit virtuální vstupenku na “Zachraň svoje divadlo” nebo si vstupenku zakoupíte přímo na místě.