e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Hvězdou Kláštereckých promenád Divokej Bill, další scéna pobaví děti

publikováno: 7.9.2021, kategorie: Slavnosti a festivaly, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Letošní ročník Kláštereckých promenád se vrátí ke své původní podobě – hlavní program proběhne opět v areálu letního kina, přibude ovšem další program pro děti či spíše pro celou rodinu. Promenády se tak letos budou konat v Klášterci nad Ohří sobotu 11. září na dvou scénách.

Na hřišti u kláštereckého Gymnázia a SOŠ začne program už ve 14,00 hodin. Vstup na scénu u hřiště bude bránou od špejcharu nebo také bývalého pivovaru a je zdarma. Zahajovací show předvedou klauni Pepe a Pipi. Po hodinové přestávce se od 16,30 představí Janek a kapela a od 18,30 hodin uzavře program této scény pop-punková kapela Natřije! Kromě plánovaných vystoupení na jevišti budou v areálu skákací hrady a další dětské atrakce.

Hlavní scéna Promenád je placená a bude letos opět v letním kině. Tady začne program v 15,30 hodin a na jevišti vystoupí klášterecká skupina Trojka. S hodinovými pauzami pak postupně kláštereckému publiku zahrají Kurtizány z 25. avenue a kapela UDG. Od 21,30 už pak bude na hodinu a půl pódium patřit hlavnímu hostu festivalu, jímž je Divokej Bill. V Klášterci vystoupí v rámci svého tour „Marathon 2021“.

Vstupenky na koncertní část Kláštereckých promenád lze zakoupit na pokladně zámku, klášterecké knihovně nebo elektronicky přes Kalendář akcí nawebových stránkách kultura.klasterec.cz