e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Místo aut se na mosteckém Autodromu budou prohánět běžci

publikováno: 6.4.2023, kategorie: Sport, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Začátkem jara nabídne mostecký autodrom široké veřejnosti neobvyklou příležitost. V rámci akce The Most RUN si bude moci každý zaběhnout několik kol po okruhu, na němž se jinak prohánějí nejrychlejší závodní stroje všech kategorií. Běh odstartuje v pátek 14. dubna v 18,30 hodin.

Každý si může zvolit, zda poběží jeden, dva nebo tři okruhy 4 212 m dlouhé trati. Mostecký běh na autodromu je skvělou příležitostí zjistit, jak jste na tom po zimě s fyzičkou, zároveň se i pobavit a samozřejmě udělat něco pro své zdraví a kondici. The Most RUN není jen o samotném běhu. Je to také setkání, kde se k zábavě mohou připojit přátelé, rodinní příslušníci, zúčastnit se mohou i firemní týmy, a všichni, kteří se rádi hýbou.

Za jednotné startovné 200 Kč si můžete zvolit běh o délce od 4,2 km až do 16,6 km. Nedávno zrekonstruovaný povrch dráhy, kde se jezdí mistrovství světa superbiků a další špičkové závody, tak můžete zažít z úplně jiné perspektivy. Na všechny účastníky pak v cíli čeká nejen skvělý pocit, ale i originální pamětní medaile Autodromu Most.