e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Zámeckou salla terenu v Klášterci zaplní knihy

publikováno: 4.8.2017, kategorie: Pro děti, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Knihovna "pod širým nebem" se otevře příští týden v kláštereckém parku, respektive před rozmary počasí bude návštěvníky chránit salla terena. Čítárna bude přístupná od pondělí 7. do pátku 11. srpna a na každý den je připraven zajímavý program pro velké i malé.

Čítárna bude otevřena od 10,00 do 16,30 hodin, potom následuje kulturní program. V čítárně si můžete vypůjčit knihu, časopis, nebo si jen tak odpočinout na polštářích. Celý týden zde také bude probíhat výstava "Obrazy z kontejneru". Odpoledne potom bude vždy následovat program jak pro děti, tak pro dospělé. Týden zahájí kouzelnické vystoupení „Hodina kouzel s Harry Potterem“, v úterý pro vás knihovnice připravily soutěžní procházku parkem „Co ztratila princezna“. Ve středu vystoupí v salla tereně country kapela Makovec a že jde o akci knihovny, nemůže chybět ani autorské čtení „Vzpomínky pláčou krásně“ Renaty Šindelářové v doprovodu blues piana a foukací harmoniky. Týden Města čtou završí divadlo Hnedle vedle, které zve děti i rodiče na Podvodnickou pohádku s lampiony.

Program

7. 8. 17,00 hodin - Hodina kouzel s Harry Potterem (kouzelnické vystoupení pro děti i rodiče)

8. 8. 17,00 hodin - Co ztratila O ztratila princena (napínavá soutěž v zámeckém parku)

9. 8. 17,00 hodin - Makovec (vystoupení country kapely)

10. 8. 18,00 hodin - Vzpomínky pláčou krásně (autorské čtení Renata Šindelářová, hudební doprovod piano Georg Schroeter a foukací harmonika Marc Breitfelder)

11. 8. 18,00 hodin - (Pod)vodnická pohádka s lampiony (Jsou vodníci podvodníci? To vše se dozvíte v představení plném mokrých písniček.)